Черв'ячні редуктори для сезону 2021

Сільськогосподарській техніці в сезон доводиться працювати у дуже важких умовах. Саме тому для аграрних механізмів важливо використовувати якісні черв'ячні редуктори, які несприйнятливі до значних навантажень і здатні протистояти пилу і вологі.

Великий вибір таких агрегатів пропонує компанія «Атланта Сервіс», яка працює з 2017 року і заслужила хорошу репутацію серед клієнтів. Черв'ячні редуктори виготовляються з практичних і довговічних матеріалів, таких як мідь, алюміній, чавун. За ціною агрегати українського виробництва виходять дешевше європейських аналогів, але при цьому не поступаються їм за якістю і ККД.

Для чого потрібен черв'ячний редуктор в аграрному секторі

Черв'ячний редуктор представляє собою агрегат, який перетворює крутний момент і передає його іншим системам. Механізм використовується для оптимізації робочого процесу, а також зниження трудовитрат. Черв'ячні редуктори для аграрних механізмів компактні, прості в монтажі і використанні.

У каталозі «Атланта Сервіс» ви знайдете широкий вибір моделей (типових розмірів і конструкційних форм), що дозволяє підібрати найбільш підходящу по сфері використання, габаритам і потужності агрегат.

Сфера використання

В аграрному секторі техніка експлуатується в тяжких умовах: на відкритій місцевості або в непристосованих приміщеннях, за несприятливих кліматичних умов (зокрема, при підвищеній вологості і запиленості). Саме тому до черв'ячних редукторів для сільськогосподарської сфери пред'являють високі вимоги - як до якості, так і до експлуатаційних показників.

У компанії «Атланта Сервіс» ви зможете купити черв'ячні редуктори для:

  • елеваторних комплексів;
  • зерноочисних комплексів для прийому, сушіння та зберігання зерна;
  • обладнання по обробці зерна;
  • гусеничної і колісної техніки;
  • зрошувальних систем тощо.

Звертайтеся, в компанії «Атланта Сервіс» безкоштовно проконсультують і допоможуть з вибором черв'ячного редуктора. На всі вироби надається гарантія протягом 12 місяців. Можлива розстрочка.

Читати 214 разів

Звортний зв'язок

Написати питання